Оттук можете да платите таксата за участие в курсовете по астрология, провеждани от Астроцентър "Анхира".

В момента приемаме плащания за:

Курс 'Астрология на партньорствата'
къде: гр. София, Дианабад бл.11 вх.А ап.1
28 и 29 януари 2016 г, 9.00 - 17.00 ч

Такса за курса: 120 лв.    

Моля преди да заплатите курса да се свържете с нас на тел. 0884117463 - Вяра Еленкова за да се уверите, че има свободни места и да се запишете за курса. След това кликнете бутона ePayNow - ще бъдете насочени към страница, от която може да платите с карта, по банков път или в брой чрез най-близкия офис на EasyPay. Ако плащате през EasyPay, препишете т.нар. КИН и като основание за плащане напишете "Курс по астрология за (име, фамилия)".

Курсовете са за малки групи, за да може да се обърне внимание на всеки курсист. Запазването на място става само чрез предварително плащане оттук. Ако не сме получили плащането ви, не гарантираме, че ще ви включим в курса.

Ако платите, но не дойдете на курса, таксата няма да ви бъде върната, но ще можете да се включите в бъдещ курс

Ако сте платили и курсът не се състои, таксата ще ви бъде върната.

За всички курсисти предлагаме отстъпка 25% при закупуване на книги от издателство "Анхира". Моля, ако това ви интересува, попитайте как на място.

Пожелаваме ви успехи в усвояването на астрологията!

 

Оттук можете да платите таксата за участие в курсовете по астрология, провеждани от Астроцентър "Анхира".

В момента приемаме плащания за:

Курс 'Натална астрология - ниво 1' (вижте програмата)
кога: 17 и 18 март 2018 г, 9.00 - 17.00 ч
къде: гр. Варна, ул. Студентска 1А, ет.2, център "Хармония"

Такса за курса: 120 лв.

Моля преди да платите се обадете на тел. 0878 198 591 - Камелия Захариева за да се уверите, че има свободни места и да се запишете за курса. След това кликнете съответния линк по-долу - ще бъдете насочени към страница, от която може да платите с карта, по банков път или на каса в брой чрез най-близкия офис на EasyPay. Ако плащате през EasyPay, можете да отидете направо в най-близкия офис и да преведете на т.нар. КИН на получателя: 9317855888 120 лв. (целия курс) или 60 лв. (капаро). Като основание за плащане напишете "Курс по астрология за (име, фамилия)".

За да платите цялата такса (120 лв.) предварително, използвайте този линк.

За да си запазите място на курса, можете да платите само капаро от 60 лв. оттук.
(останалата част от сумата ще заплатите в брой като дойдете на курса).

Курсовете са за малки групи, за да може да се обърне внимание на всеки курсист.

Запазването на място става само чрез предварително плащане.

Ако не сме получили плащането ви, не гарантираме, че ще ви включим в курса.

Ако сте платили, но не дойдете на курса, таксата няма да ви бъде върната, но ще можете да се включите в бъдещ курс

Ако сте платили и курсът не се състои, таксата ще ви бъде върната.

За всички курсисти предлагаме отстъпка 25% при закупуване на книги от издателство "Анхира".
(Моля, ако това ви интересува, попитайте как на място.)

Пожелаваме ви успехи в усвояването на астрологията!

 

Курс по медицинска астрология

Важно: За да получите информация за следващите дати на провеждане на астрологичните ни курсове, моля абонирайте се за нашия Астро-бюлетин (формата вдясно, ако разглеждате сайта от компютър, или под статията, ако гледате от смартфон). Така същевременно ще получите безплатно книгата на д-р Найденов "Ключови думи в астрологията".

Ако в момента предстои провеждането на този курс, можете да се запишете и да платите таксата тук.

Първи ден:

09.00-10.30: Знаците на зодиака и човешкото тяло

11.00-12.30: Планетите и функциите на организма. Домове, указващи на проблеми със здравето

12.30-13.30: Обедна почивка

13.30-15.00: Холистичен подход към лекуването. Аспектите и здравето.

15.30-17.00: Емоции, астрология, здраве и болести. Въпроси и отговори

Втори ден: 

09.00-10.30: Влияние на отношенията върху здравето.

11.00-12.30: Хора, обстоятелства и места, които ни разболяват и лекуват. 

12.30-13.30: Обедна почивка

13.30-15.00: Периоди на добро и лошо здраве. Избор на подходящи дати за планови хирургични операции.

15.30-17.00: Наследствеността в астрологията: знаци, планети, домове и аспекти. Примерен медицински хороскоп.

Цена за участие: 120 лв.

Курс по астрология на партньорствата

Важно: За да получите информация за следващите дати на провеждане на астрологичните ни курсове, моля абонирайте се за нашия Астро-бюлетин (формата вдясно, ако разглеждате сайта от компютър, или под статията, ако гледате от смартфон). Така същевременно ще получите безплатно книгата на д-р Найденов "Ключови думи в астрологията".

Следващият курс по астрология на партнорствата ще се проведе на 28 и 29 януари 2017 г. в Астро-център 'Анхира', гр. София, ж.к.'Дианабад' бл.11 вх.А ап.1
Запишете се като платите таксата тук!

Ден 1:

09.00-10.30: Оценка на наталната карта откъм нужди и потенциал за хармонично партньорство. Сигнификатори на партньорства, на щастие и нещастие в отношенията. Елементите и партньорствата. Кой човек става за съпруг и кой за любовник. Какво носят хората на своите съпрузи.

11.00-12.30: Синастрия. Разположение и влияние на хороскоп А върху хороскоп Б. Планетите на единия партньор в домовете на другия. Вертекс. Синастриални аспекти: Хармония, допълване, конфликт, напрежение, несъвместимост. Роля в синастрията на светилата, Asc, Dsc, MC и IC, личните планети, външните планети.

13.30-15.00: Любов и семейство. Сексуална (не)съвместимост. Децата в семейството и връзките им с родителите. Несподелена любов. Брак по любов, по сметка, за сигурност и пр. Вярност и невярност. Намеса на трети лица в двойката: любовни триъгълници и многоъгълници. Други видове партньорства

15.30-17.00: Композит. Средни точки. Партньорството като отделна, трета личност. Построяване на композит на 2,3 и повече лица. Принципи на тълкуване на композитна карта.

Ден 2:

09.00-10.30: Минали животи и партньорства. Лунни възли. Сродни души. Кармични отношения. Изчерпване на кармата. Отношения и здраве

11.00-12.30: Ролята на Хирон и Лилит в отношенията. Някои допълнителни важни моменти в оценяване на партньорството

13.30-15.00: Разглеждане на конкретни партньорства. Примери с известни личности. Синастрия и композит на хора от курса по желание.

15.30-17.00: Въпроси и отговори. Затвърждаване на наученото.

Курсът изисква минимални знания по астрология - т.е да знаете коя планета в кой знак и дом какво означава и да имате понятие за аспекти.

Всички курсисти имат право на отстъпка 20% при астрологични и хомеопатични консултации с д-р Найденов.

 

Важно: За да получите информация за следващите дати на провеждане на астрологичните ни курсове, моля абонирайте се за нашия Астро-бюлетин (формата вдясно, ако разглеждате сайта от компютър, или под статията, ако гледате от смартфон). Така същевременно ще получите безплатно книгата на д-р Найденов "Ключови думи в астрологията".

Тази беседа е естествеено продължение на курса по Астропрогностика.

Въпреки че има много аспекти, тук ще обсъдим общото значение само на основните (мажорни) транзитни аспекти. В повечето случаи допустимите орбиси са по един градус от двете страни на точните позиции на планетите в рождения хороскоп.

Транзитният съвпад (0 градуса) притежава интензивен, фокусиран характер. Той може да бъде драматичен или хармоничен в зависимост от естеството на участващите планети, както и съвместимостта им.

Транзитният секстил (60 градуса) обикновено включва лесни промени – промени, на които нито ние, нито външни влияния не се противопоставят. Предоставят се благоприятни възможности, които просто ни канят да се възползваме от тях.

Транзитният квадрат (90 градуса) създава предизвикателства. Начинът, по който човек живее, се подлага на изпитания. Съпротивата идва отвътре и/или от външни влияния и обстоятелства. Необходими са действия.

Транзитният тргион (120 градуса) създава благоприятна динамика, в която творческите възможности да растем и да се разширяваме се намират с лекота. Поради липсата на предизвикателство или конфронтация той може да премине до голяма степен незабелязано (или да не го оценим).

Транзитната опозиция (180 градуса) включва конфликт между нас и другите и/или между вътрешния ни свят и външния свят.