Хороскопи и консултации по астрология
(записване на GSM 0884117463)

Почитатели на астрологията, здравейте и добре дошли!

д-р Петър Найденов - астрология и хомеопатия - тел. 0888540442Благодаря ви за интереса към астрологията и моя сайт. Разгледайте страниците му (има доста интересни теми, напр. Лилит, за които няма толкова информация другаде на български), ползвайте на воля астро-джаджите (меню помагала), свалете си безплатно астрологичен софтуер, забавлявайте се!

Препоръчвам ви да се абонирате за нашия астро-бюлетин - пращаме го само ако наистина става нещо интересно, например предстои курс или семинар по астрология, или има нови интересни статии за четене. Така няма да пропуснете възможността да учите астрология при добър училтел.

Опитът ми в астрологията е над 35 години. Хороскопите, които съм разглеждал, са хиляди (може да се каже, че всеки ден някой иска "да му погледна хороскопа"). Книгите по астрология, които съм прочел и изучил, са десетки. Водил съм едни от първите курсове по астрология у нас, създал съм групи по астрология в много български градове, бил съм лектор на Европейски конгрес по астрология в Прага, учил съм в Астро-психологичния институт в Цюрих, както и задочно при най-добрите световни астролози от Европа и Америка. Един от малкото български астролози съм, които добре познават влиянието на Хирон и системно са изучавали езотерична астрология. Това, че имам висше медицинско образование, че съм дипломиран класически хомеопат и първият български специалист по ХДТ, че свободно ползвам английски, немски и руски език, и че съм компютърно грамотен, ми позволява да бъда в крак с времето – и да съм полезен за хората.

Астрологичните консултации продължават 60 минути, включват тълкуване и обсъждане на рождения хороскоп с обратна връзка с клиента. както и информация по желание за важни области от живота: личност, финанси, образование, дом, деца, творчески заложби, здраве, работа, брак, делови партньорства, бизнес, наследства, пътувания, връзки с чужбина, кариера, призвание, обществено положение, слаби места, кармични уроци, духовни задачи, ос на съдбата, формула на душата и т.н.

По желание в рамките на тези 60 минути клиентите могат да получат и повече информация – например:

 • да се разгледат хороскопи на интересуващи ги хора
 • да се направят подробни астрологични прогнози за даден период
 • да се оцени астрологичната съвместимостта с други хора
 • да се назначи подходяща според астрологията дата за важно събитие
 • да се даде отговор на вълнуващи въпроси чрез хороскопа

Астрологията може да ви помогне да намерите отговор на много въпроси

От своя рожден хороскоп можете да разберете какво ли не - например:

 • "Какво е моето призвание?"
 • "Струва ли си да назнача този работник?"
 • "Има ли смисъл да правя бизнес с тези хора?"
 • "Добре ли е да се оженя за този човек?"
 • "Какви са шансовете ми за деца с този човек?"
 • "Кога ще свърши този неблагоприятен период?"
 • "Къде имам по-големи шансове за успех в живота?"
 • "В кои държави, градове и области ще ми върви?"
 • "Кои са моите слаби места?"
 • "От какви хора да се пазя и на какви мога да се доверя?"
 • "Какви са моите кармични уроци и духовни задачи?"
 • "Какво е моето призвание?" и много, много, много други 

Точността на отговорите зависи от точността на изходните данни за хората, свързани с дадената ситуация, ка които се съставят хороскопи. Най-точен отговор може да се даде, когато се разполага с точен час, дата, година и място на раждане на всеки един от хората, които са свързани с въпроса. Дори и да не знаете часовете на раждане на другите хора, които ви интересуват, от техния приблизителен хороскоп, съставен само за деня на раждането им, пак може да разберете доста за влиянието им върху живота ви.

Пълен хороскоп като понятие съществува, но никой не го прави. Едва ли ще изтърпите подобен хороскоп, а и времето няма да стигне. Астрологията е безкрайна и многолика като живота... Практиката показва, че човек се обръща към астролог или си прави хороскоп тогава, когато има определени проблеми, трябва да вземе сложни решения или си задава важни въпроси, на които не може да си отговори сам. Затова предварително изяснете сами за себе си какво е това, което е важно за вас именно за момента и в близкото бъдеще, за да се фокусираме върху него по време на консултацията.

Ограниченията на астрологията са свързани със свободната воля на човека, на когото се прави хороскоп, както и с компетентността на самия астролог. Освен всичко друго, учителят Джуал Кхул твърди, че има още десетки неоткрити планети и други засега непознати астрологични фактори, които влияят върху съдбата ха човека. Дейн Ръдиар казва, че астрологът не може да тълкува хороскопите на хора, които са на по-висше ниво на съзнание от самия него. Това съм го виждал - астролозите изпадат в битовизъм и вместо да посочат пътя и да помогнат в духовния избор, те едва ли не плашат хората.

Ползата от астрологията и нейната красота е в това, че тя подсказва на хората верни решения, помага им да постъпят правилно от духовна гледна точка, да направят избор в полза на Любовта, Мъдростта и Истината, както и да не се поддават на изкушенията и измамната прелест. В тази връзка може би е най-добре след като си направите консултация с астролог, да потърсите помощта на свещеник от религията, към която принадлежите. Като християнин, кръстен в източно-православната църква, аз се съобразявам с десетте Божи заповеди и с духа на Новия завет.

Астропсихоенергетика е синтез между астрология, езотерична психология и холистична медицина. С помощта на хороскопа и на обратна връзка от самия клиент може да се открият най-големите таланти на душата и предназначението на живота, и така човек да се ориентира какъв е неговият път. Може да се покажат опасни слабости и тъмни страни на личността, както и да се препоръча лечение - хомеопатия, суперхрани и хранителни добавки, тахиони, форсаж, рейки, техника за емоционално освобождаване и др. - за избавяне от наслоени негативни емоции, физически и психически травми, енергийни въздействия, миазми вследствие болести на човека или предците му, потискане от химични лекарства, наркотици, ваксинации и пр.

Астрологични консултации с д-р Петър Найденов - тел. 0888540442И Цзин е древнокитайската "Книга на промените", която дава символичен, а в много случаи буквален отговор на различни въпроси. По принцип всеки човек може сам да зададе въпроси и да си разтълкува отговорите, но ако не сте го правили, по-добре е първо да се консултирате с някой, който има опит. Засега на български няма достатъчно литература по въпроса. Най-добрият превод е на Рихард Вилхелм: "ИДЗИН - Книга на Промените. Отговор на всеки ваш въпрос". Можете да се възползвате от опита ми с И Цзин, астрологията и чуждите езици, да зададете своите въпроси и да разтълкувате отговорите с моя помощ, като вземете предвид особеностите на хороскопа си и на конкретния период от живота ви.

Медицинските консултации продължават 60-90 минути (според сложността на случая и нужното време). Те включват хомеопатия, нутриционистика, медицинска астрология и други холистични методи. Аз лекувам не само с хомеопатия. Най-напред съставям хороскоп на пациента (а ако трябва и на членовете на семейството му) за да взема предвид индивидуалните му особености и нужди. След подробно разглеждане на пациента обикновено назначавам подходящо хомеопатично лекарство. В зависимост от конкретния период и от индивидуалните особености на всеки случай, отразени в хороскопа, препоръчвам суперхрани, тахионизирани продукти, биоактивни добавки, есенции на д-р Бах, диета, процедури и т.н. След астрологичен анализ на житейската ситуация препоръчвам и мерки за подобрение на семейния психоклимат и другите взаимоотношения.

Ако ви е станало интересно, запишете се за консултация на тел. 0888 540 442.

Моля, преди консулктацията вижте условията и цените.

Искрено ваш: д-р Петър Найденов
холистичен лекар и астролог


Е-мейл

Абонирайте се!

Абонирайте се за нашия астро-бюлетин и получете БЕЗПЛАТНО е-книгата "Ключови думи в астрологията", с чиято помощ ученето на астрология е лесна работа!

Астрологични новини? Семинари, беседи, курсове? Научавайте за всичко първи!