Цени и запазване на час

Всички мои консултации обикновено продължават от 30 до 60 минути и струват от 80 до 150 лв. След първите 60 минути консултацията може да се продължи по желание на клиента срещу допълнително заплащане от 1 лв/мин. Ако искате да си запазите повече време, моля предварително уточнете това, защото може да имам други ангажименти, например хомеопатични консултации или такива с цветята на Бах.

Консултации по астрология може да получите също по телефона или по Skype. За да се свържете с мен, добавете абоната peternay към списъка на своите Skype контакти. Консултациите по Skype се заплащат по 2.50 лв. на минута (тоест ако например вече сте си правили хороскоп и сега ви интересува само определн въпрос, може да се вместите в рамките на 20 мин. и ще платите само 50 лв.).

Добре е предварително да заплатите консултацията си, като преди това се свържете с мен на тел. 0888 540 442 за да си запазите час.

Можете да платите с кредитна/дебитна карта през ePay.bg след като сме се уговорили за дата и час на консултацията. След натискане на бутона ще бъдете препратени към страница, на която можете да платите съответната сума. Ако имате регистрация в ePay.bg, попълнете полетата Потребител и Парола и натиснете бутона Вход, за да платите от ePay сметката си. Ако не сте регистрирани в ePay.bg, изберете да платите през EasyPay, по банков път или натиснете бутона "Платете с кредитна карта" и следвайте указанията.

----------------------------------------------------------------------------------

Плащане на астрологична консултация: 60 мин - 150 лв.

Описание Сума
Астрологична консултация - 60 мин. 150 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

----------------------------------------------------------------------------------

Плащане на астрологична консултация: 30 мин - 80 лв.

Описание Сума
Астрологична консултация - 30 мин. 80 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

---------------------------------------------------------------------------------

Друга възможност за плащане е чрез PayPal - тя е удобна за клиенти от чужбина, например. За целта ви трябва карта Visa, MasterCard. Можете да си поръчате астрологична консултация по избор. За да се ориентирате в Paypal, желателно е да знаете английски.

Плащането през PayPal става в Евро - 40 Евро за 30 мин. и 80 Евро за 60 мин. Моля посетете този линк, впишете сумата и следвайте указанията.

Ако сте платили, но не можете да спазите часа, моля да ми се обадите поне 24 ч предварително за да го отложим за по-удобно за вас време. Ако не ме предупредите, часът ви "изгаря" и парите ви няма да бъдат върнати, защото аз съм бил на ваше разположение.

Ако по някаква причина не мога да спазя часа, вие избирате дали да го преместим за по-късно или да ви върна парите.

Във връзка с това, че понякога имам спешен ангажимент (напр. дете с висока температура), може да се наложи да започнем няколко минути по-късно. За всеки случай си освободете половин час след края на консултацията, за да работим спокойно.

Благодаря ви за интереса към моите услуги! Вярвам, че ще останете доволни!

 

 

 

Абонирайте се!

Абонирайте се за нашия астро-бюлетин и получете БЕЗПЛАТНО е-книгата "Ключови думи в астрологията", с чиято помощ ученето на астрология е лесна работа!
Астрологични новини? Семинари, беседи, курсове? Научавайте за всичко първи!