Цени и запазване на час

Всички мои консултации обикновено продължават от 30 до 60 минути и струват от 80 до 150 лв. След първите 60 минути консултацията може да се продължи по желание на клиента срещу допълнително заплащане от 1 лв/мин. Ако искате да си запазите повече време, моля предварително уточнете това, защото може да имам други ангажименти, например хомеопатични консултации или такива с цветята на Бах.

Консултации по астрология може да получите също по телефона или по Skype. За да се свържете с мен, добавете абоната peternay към списъка на своите Skype контакти. Консултациите по Skype се заплащат по 2.50 лв. на минута (тоест ако например вече сте си правили хороскоп и сега ви интересува само определн въпрос, може да се вместите в рамките на 20 мин. и ще платите само 50 лв.).

Добре е предварително да заплатите консултацията си, като преди това се свържете с мен на тел. 0888 540 442 за да си запазите час.

Можете да платите с кредитна/дебитна карта през ePay.bg след като сме се уговорили за дата и час на консултацията. След натискане на бутона ще бъдете препратени към страница, на която можете да платите съответната сума. Ако имате регистрация в ePay.bg, попълнете полетата Потребител и Парола и натиснете бутона Вход, за да платите от ePay сметката си. Ако не сте регистрирани в ePay.bg, изберете да платите през EasyPay, по банков път или натиснете бутона "Платете с кредитна карта" и следвайте указанията.

----------------------------------------------------------------------------------

Плащане на астрологична консултация: 60 мин - 150 лв.

Описание Сума
Астрологична консултация - 60 мин. 150 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

----------------------------------------------------------------------------------

Плащане на астрологична консултация: 30 мин - 80 лв.

Описание Сума
Астрологична консултация - 30 мин. 80 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

---------------------------------------------------------------------------------

Друга възможност за плащане е чрез PayPal - тя е удобна за клиенти от чужбина, например. За целта ви трябва карта Visa, MasterCard. Можете да си поръчате астрологична консултация по избор. За да се ориентирате в Paypal, желателно е да знаете английски.

Плащането през PayPal става в Евро - 40 Евро за 30 мин. и 80 Евро за 60 мин. Моля посетете този линк, впишете сумата и следвайте указанията.

Ако сте платили, но не можете да спазите часа, моля да ми се обадите поне 24 ч предварително за да го отложим за по-удобно за вас време. Ако не ме предупредите, часът ви "изгаря" и парите ви няма да бъдат върнати, защото аз съм бил на ваше разположение.

Ако по някаква причина не мога да спазя часа, вие избирате дали да го преместим за по-късно или да ви върна парите.

Във връзка с това, че понякога имам спешен ангажимент (напр. дете с висока температура), може да се наложи да започнем няколко минути по-късно. За всеки случай си освободете половин час след края на консултацията, за да работим спокойно.

Благодаря ви за интереса към моите услуги! Вярвам, че ще останете доволни!

 

 

 


Е-мейл

Абонирайте се!

Абонирайте се за нашия астро-бюлетин и получете БЕЗПЛАТНО е-книгата "Ключови думи в астрологията", с чиято помощ ученето на астрология е лесна работа!

Астрологични новини? Семинари, беседи, курсове? Научавайте за всичко първи!