Холистичен център АНХИРА - София
ж.к. "Дианабад", ул. "Апостол Карамитев" бл.11 вх.А ет.1 ап.1
тел. 0884 117463

Автобуси № 88, 94 и 102, маршрутки № 7, 8, 32. На спирка ”Читалището” в посока от центъра към Студентски град тръгнете вдясно по алеята (детската градина остава отляво). Блок 11 е точно срещу вас на по-малко от 100 метра.

Метро - сп. "Г.М.Димитров" - излезте откъм последния вагон от центъра. На бул. Г.М.Димитров в посока юг (към Витоша) има спирка на автобус 88. Вземете го и слезте на втората спирка в посока към Дианабад (Читалището). Пресечете бул. Н.Габровски и се върнете 50 м.назад и после вдясно по алеята. Ако ви се ходи пеша, може да стигнете за около 15 минути спокойно ходене.

Анхира - любов и светлина

Анхира е свещено име на Земята (според Учителя Петър Дънов). Корените му идват от Древен Египет. Името се състои от две части: Анх и Ра. Анх е символ на Венера - принцип на хармонията, красотата и любовта. Ра е символ на Слънцето - принцип на светлината, истината и живота. Логото на Анхира обединява тези символи, за да ни напомня, че любовта, хармонията, красотата, истината и светлината са най-важните принципи в човешкия живот.

Абонирайте се!

Абонирайте се за нашия астро-бюлетин и получете БЕЗПЛАТНО е-книгата "Ключови думи в астрологията", с чиято помощ ученето на астрология е лесна работа!
Астрологични новини? Семинари, беседи, курсове? Научавайте за всичко първи!