Майсторски клас по синастрия във Варна

23 и 24 октомври 2021
Варна, център "Хармония", ул. Студентска 1А, ет. 2
Събота от 11 до 18 ч. Неделя от 9 до 17 ч.
Водещ: д-р Петър Найденов
Такса за участие 140 лв.

За да участвате в Майсторския клас, трябва да имате минимални знания по астрология - т.е да знаете коя планета в кой знак и дом какво означава и да имате понятие за аспекти.

Д-р Петър Найденов е един от най-опитните астролози в България (с над 40-годишна практика), а синастрията е любимата му тема, така че се пригответе за астрологично пиршество! След този майсторски клас очите ви ще се отворят! (въпреки, че може и да не ви се иска, особено ако предпочитате да се самозалъгвате...)

Ще се научим как да подбираме хората, които ни заобикалят и с които общуваме, така че да привличаме повече късмет и благоденствие в живота си. Ще разберем кои хора ни носят късмет, с кого е добре да работим, кой е подходящият за нас партньор в личен план и пр. Чрез анализиране на взаимоотношенията си ще можем да разберем по-добре някои ситуации в живота си.

Записването за участие става предварително като се обадите на тел. 0878 198591 - Камелия Захариева и заплатите капаро 70 лв. Останалите 70 лв. се доплащат на място в деня на курса. За ваше удобство капарото може да платите по банка, в офис на EasyPay или с карта онлайн тук.

Ако не сте във Варна, можете да се включите в Майсторския клас чрез Zoom от цял свят. За тази цел заплатете с карта таксата (140 лв.) оттук, заявете участие при Камелия и оставете имейл или телефонен номер, на който да ви изпратим линк за събитието. Ако предпочитате да платите по банков път, кликнете на линка по-горе и после на табчето "Банков превод"

Ще се учим най-вече да правим синастрия, или да разбираме как двамата партньори си влияят един на друг, доколко са съвместими и доколко не могат да се гледат, кои са най-добрите и най-лошите интераспекти в едно партньорство, от какво зависи стабилността и успеха на брака и на съвместния бизнес, как да познаваме перспективните хора, с които бихме могли да развиваме общ бизнес, както и други темо по желание на участниците в Майсторския клас..

В по-малка степен ще говорим за композит, или какво става, когато двама души оформят партньорство, доколко е успешно то като отделна, трета личност.

Ще разгледаме и такива интересни теми като сродни души, кармични връзки, кога се разплита кармата на една връзка, изчерпване на връзката, намеса на трети лица в двойката, децата в семейството и връзките им с родителите, минали животи и партньорства, отношения и здраве, любовни триъгълници, сексуална (не)съвместимост, брак или партньорство по сметка и др.

Ако искате, може да представите хороскопи за разглеждане. За тази цел трябва да знаете своите и на партньора си данни - година, дата, място и час на раждане. Така от конкретните случаи, на които д-р Найденов ще направи разбор, ще стигаме до общите принципи, които определят перспективите на всяко едно партньорство.

Моля да препратите тази информация на ваши познати, които се интересуват от синастрия. Благодаря предварително!

Абонирайте се!

Абонирайте се за нашия астро-бюлетин и получете БЕЗПЛАТНО е-книгата "Ключови думи в астрологията", с чиято помощ ученето на астрология е лесна работа!
Астрологични новини? Семинари, беседи, курсове? Научавайте за всичко първи!