Курс по астрология и партньорство във Варна

Скъпи приятели,
В събота и неделя (13 и 14 март) ще правим курс по астрология и партньорство във Варна. Курсът изисква минимални знания по астрология - т.е да знаете коя планета в кой знак и дом какво означава и да имате понятие за аспекти.
Курсът е от 9 до 17 часа с обедна почивка от 12.30 до 13.30 ч. и двата дни. Вижте програмата в новините вдясно.
Курсът включва синастрия, или как си влияят хората един на друг, доколко са съвместими и доколко не могат да се гледат, и композит, или какво става, когато двама души оформят партньорство, доколко е успешно то като отделна, трета личност.
Ще разгледаме и такива интересни теми като сродни души, кармични връзки, кога се разплита кармата на една връзка, изчерпване на връзката, намеса на трети лица в двойката, децата в семейството и връзките им с родителите, минали животи и партньорства, отношения и здраве, любовни триъгълници, сексуална (не)съвместимост, брак и "любов" по сметка и други.
Ако искате, може да представите хороскопи за разглеждане. За тази цел трябва да знаете своите и на партньора си данни - година, дата, място и час на раждане.
Моля, ако искате да се включите, има още 1-2 свободни места, обадете се на организаторите - д-р Мария Стоева, GSM: 0887 799062, или Валя Макни - GSM: 0888 217532, 0878 201585 за да се запишете за курса.
Моля също, ако познавате хора от района, които искат да присъстват на курса, да им препратите тази информация. Благодаря предварително!

Е-мейл

Абонирайте се!

Абонирайте се за нашия астро-бюлетин и получете БЕЗПЛАТНО е-книгата "Ключови думи в астрологията", с чиято помощ ученето на астрология е лесна работа!

Астрологични новини? Семинари, беседи, курсове? Научавайте за всичко първи!