Ниво 2: Астрология на партньорствата

Курс по астрология на партньорствата

Важно: За да получите информация за следващите дати на провеждане на астрологичните ни курсове, моля абонирайте се за нашия Астро-бюлетин (формата вдясно, ако разглеждате сайта от компютър, или под статията, ако гледате от смартфон). Така същевременно ще получите безплатно книгата на д-р Найденов "Ключови думи в астрологията".

Следващият курс по астрология на партнорствата ще се проведе на 23 и 24 юни 2018 г. във Варна (вижте събитието).
Запишете се като платите таксата тук!

Ден 1:

09.00-10.30: Оценка на наталната карта откъм нужди и потенциал за хармонично партньорство. Сигнификатори на партньорства, на щастие и нещастие в отношенията. Елементите и партньорствата. Кой човек става за съпруг и кой за любовник. Какво носят хората на своите съпрузи.

11.00-12.30: Синастрия. Разположение и влияние на хороскоп А върху хороскоп Б. Планетите на единия партньор в домовете на другия. Вертекс. Синастриални аспекти: Хармония, допълване, конфликт, напрежение, несъвместимост. Роля в синастрията на светилата, Asc, Dsc, MC и IC, личните планети, външните планети.

13.30-15.00: Любов и семейство. Сексуална (не)съвместимост. Децата в семейството и връзките им с родителите. Несподелена любов. Брак по любов, по сметка, за сигурност и пр. Вярност и невярност. Намеса на трети лица в двойката: любовни триъгълници и многоъгълници. Други видове партньорства

15.30-17.00: Композит. Средни точки. Партньорството като отделна, трета личност. Построяване на композит на 2,3 и повече лица. Принципи на тълкуване на композитна карта.

Ден 2:

09.00-10.30: Минали животи и партньорства. Лунни възли. Сродни души. Кармични отношения. Изчерпване на кармата. Отношения и здраве

11.00-12.30: Вертекс, Хирон и Лилит в отношенията. Някои допълнителни важни моменти в оценяване на партньорството

13.30-15.00: Разглеждане на конкретни партньорства. Примери с известни личности. Синастрия и композит на хора от курса по желание.

15.30-17.00: Въпроси и отговори. Затвърждаване на наученото.

Курсът изисква минимални знания по астрология - т.е да знаете коя планета в кой знак и дом какво означава и да имате понятие за аспекти. Това предполага да сте завършили първото ниво на обучението ми - натална астрология, но не е задължително.

Всички курсисти имат право на отстъпка 20% при астрологични и хомеопатични консултации с д-р Найденов.

 


Е-мейл

Абонирайте се!

Абонирайте се за нашия астро-бюлетин и получете БЕЗПЛАТНО е-книгата "Ключови думи в астрологията", с чиято помощ ученето на астрология е лесна работа!

Астрологични новини? Семинари, беседи, курсове? Научавайте за всичко първи!