Работа с програмата Astrolog 6.1

Статията е за студентите по астрология от курсовете на д-р Петър Найденов. На семинарите ни показвам как се работи с програмата на живо, но не всеки може да запомни подробностите от първия път! Бъдете спокойни - повтореннието е майка на знанието. Тук можете да видите всички детайли толкова пъти, колкото е необходимо. Ако не сте разучили още тази прекрасна програма, тук може да го направите на спокойствие. 

Astrolog 6.1

Astrolog 6.1 (за обучение вижте това)

Свалете си програмата Astrolog 6.1 (с десен бутон на мишката - Save target as) и я стартирайте. Тя прави автоматично директория c:\astrolog, където инсталира програмните файлове. В същата директория можете да съхранявате и хороскопите, които правите. Ако искате, променете диска от C на D.

След това запишете файла Astrolog.as (с десен бутон на мишката - Save target as) с географски координати за България, София, и някои други корекции. Копирайте този файл в директорията astrolog на мястото на оригиналния. Не е нужно да променяте координатите, защото разликите в тях са малки, а хората рядко си знаят часа на раждане с голяма точност. Ако все пак решите да ги сменяте, просто ги редактирайте за вашия град.

Астролог 32

Представлява по-нова версия на Астролог 5.40.

Може да се съхраняват хороскопи с пълни имена на латиница и кирилица, а не само с 8 букви на латиница.

Може да се добавят описания на положенията на планетите в знаци и домове.

Може да се добавят тълкувания на аспекти.

Абонирайте се!

Абонирайте се за нашия астро-бюлетин и получете БЕЗПЛАТНО е-книгата "Ключови думи в астрологията", с чиято помощ ученето на астрология е лесна работа!

Астрологични новини? Семинари, беседи, курсове? Научавайте за всичко първи!