Вашата астрологична консултация е платена

Dr. Peter NaydenovБлагодаря ви за това, че коректно заплатихте астрологичната си консултация!

Ако вече сте си направили консултация, моля просто да ми пишете на Слайп, че сте ми платили, за да проверя дали съм получил парите.

Ако сте заплатили консултация, която предстои, обадете се на Ирина на тел.0884 117 463, за да си потврдите удобен час за разговор. След това ме добавете в Скайп - името ми там е peternay - и като ви добавя като контакт, ако трябва и вие ме добавете във вашия списък с контакти.

Ако ви хареса начина, по който работя, ще ви бъда благодарен да ме препоръчате на познатите си - повечето хора имат нужда да внесат яснота в живота си, но не си дават сметка колко много може да им помогне един добър астролог в това отношение.

Ако имате деца, посетете другия ми сайт - zdravodete.com. Там може да видите какво трябва да сторите, за да не тровите децата си с вредни лекарства и да укрепите дефинитивно тяхното здраве.

Ако обичате хубавите книги, разгледайте нашата книжарница. Като мои клиенти имате право на отстъпка от 10% за всички покупки през нея - просто в съответното поле при плащането впишете кода astro

Ако искате да увеличите доходите си, като започнете бизнес от къщи в удобно за вас време, вижте това. Доста хора вече го правят, защо не и вие?

Още веднъж благодаря за доверието! Пожелавам ви да мечтаете смело и да осъществявате мечтите си!

с уважение: д-р Петър Найденов

Абонирайте се!

Абонирайте се за нашия астро-бюлетин и получете БЕЗПЛАТНО е-книгата "Ключови думи в астрологията", с чиято помощ ученето на астрология е лесна работа!
Астрологични новини? Семинари, беседи, курсове? Научавайте за всичко първи!